Нові освітні можливості від Програми ПРООН "Навчання задля збереження природи"

"Навчання задля збереження природи" - це програма дистанційного навчання, яка запроваджена Програмою розвитку ООН (ПРООН). Ця програма пов'язує тих, хто приймає рішення у галузі біорізноманіття та відповідає за їх впровадження, а також експертів з питань: 1) реалізації Конвенції ООН про біорізноманіття та цільових завдань Айті щодо біорізноманіття та 2) досягнення Цілей сталого розвитку ООН.

Три основні ініціативи, що є основою роботи в рамках Глобальної програми ПРООН з питань захисту природи для розвитку, - Ініціатива Екватор, Форум Національних стратегій та планів дій щодо біорізноманіття та глобальна платформа Нью-Йоркської декларація про ліси. Доступ до глобальних мереж із багатьма зацікавленими сторонами, що мобілізовані цими трьома ініціативами, дозволяє  Програмі «Навчання задля збереження природи» розповсюджувати знання та просуваючи найкращі практики.

Спираючись на практичні знання, програма шукає синергетичних зв'язків, створює партнерства та залучає тисячі учасників  задля пошуку рішень щодо сталого розвитку для людей, природи та стійких громад. Програма «Навчання задля збереження природи» пропонує всім бажаючим долучатися до масових відкритих онлайн-курсів, вебінарів, самостійних модулів он-лайн навчання та приватних навчальних курсів на англійській, французькій та іспанській мовах.

Детальніше можна ознайомитися з актуальними курсами та вебінарами на веб-сайті Програми.