ХХІ Міжнародна науково-практична конференція "Інклюзивне освітнє середовище: проблеми, перспективи та кращі практики"

24-25 листопада 2021 року на базі Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» пройшла ХХІ Міжнародна науково-практична конференція "Інклюзивне освітнє середовище: проблеми, перспективи та кращі практики".

В рамках програми конференції Юрій Мосаєв, Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія, та Світлана Журавель, Мережа ОГС "Зелена Житомирщина", спільно представили доповідь «Співпраця громадських організацій та освітніх закладів в сфері інклюзивних реабілітаційних практик та зеленого відновлення за підтримки ПМГ ПРООН-ГЕФ».

Колеги розповіли про досвід реалізації інклюзивних проєктів, а також освітніх і соціальних проєктів з високою питомою вагою екологічних засобів та практик на території Хортицької національної академії (Запорізька область), Вишевицького ліцею та Кмитівської загальної спеціалізованої школи-інтернату (Житомирська область). 

Конференцію проведено у онлайн-форматі. Понад 500 учасників долучилися до заходу в рамках пленарного засідання та роботи 9 секцій. 

Детальніше...