Відкриття Літньої школи соціального лідерства - 2021

5 липня 2021 року відбулося офіційне відкриття Літньої школи соціального лідерства - 2021 у рамках ініціативи "Skills box соціального лідера" в м. Одеса. Організатором Школи є кафедра соціальної реабілітації та соціальної педагогіки Київського нацiонального унiверситету iм. Тараса Шевченка у партнерствi з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Програмою малих грантiв ПРООН-ГЕФ.

З вiтальним словом виступили:

- Олена Чуйко, керiвник Школи соціального лідерства, доктор психологiчних наук, професор;

- Маргарита Литвин, проектний координатор Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні;

- Валентина Кириченко, асистент Програми малих грантiв ПРООН-ГЕФ.

Впродовж п'яти днів на сiм команд з молодiжних лiдерiв: "Розвиток та партнерство", "Еколідери соціальних змін", "Нарцис в квiтнику", "Між нами", "Peek A Boo", "VAV Community" та "Місія турботи" чекатимуть різноманітні тренiнги, експромти, цікавинки, ігри, майстер-класи, презентації і, навіть, енергетичні практики на березі моря. Активності відбуваються під керівництвом досвідчених тренерів ШСЛ-2021: Олени Чуйко, Анастасії Голотенко, Валентини Шкуро та Катерини Музиченко.

Школа соціального лідерства - 2021 об'єднала креативних, цілеспрямованих, ідейних молодих людей з різних куточків України, зокрема з Івано-Франківська, Харкова, Донецька, Мелітополя, Херсона, Полтави, Києва, Житомира та Рівного. Дуже приємно, що учасниками Школи стали й представники Молодiжної дорадчої групи ПРООН-ГЕФ ПМГ та  Партнерсткої мережi "Освіта в iнтересах сталого розвитку".