Тренінг «Молодіжні ініціативи та зелене відновлення: від ідеї до результатів»

14 липня 2023 року в м. Київ у бізнес-простірі Peremoga пройшов тренінг «Молодіжні ініціативи та зелене відновлення: від ідеї до результатів» за участю більше 30 представників Молодіжної ради м. Ірпінь та Молодіжної групи ГЕФ ПМГ.

Учасники були ознайомлені з основами проектного менеджменту, особливостями фінансового звітування, досвідом зеленого відновлення та молодіжних екологічних ініціатив, кращими практиками ПМГ у запровадженні  ініціатив в громадах, взяли учать у практичних заняттях з проектного менеджменту, вироблення навичок для підготовки власних проектів для молодіжних груп, громад з акцентами на питаннях зміни клімату, смарт агроекології, захисту лісів та вирішення глобальних екологічних проблем на місцевому рівні.

Під час тренінгу для учасників було проведено квест «Цілі Сталого Розвитку: вивчай та досягай!», який допоміг краще зрозуміти що таке Цілі Сталого Розвитку, як вони впливають на життя і що можна зробити задля їх досягнення до 2030 року. Крім того, було представлено фото-виставку кращих проектів ГЕФ ПМГ та проведено оглядову екскурсію "Видатні українці крізь століття. Від Русі до сучасності".