Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні тенденції розвитку галузі землеробства"

Якими ж є сучасні тенденції розвитку галузі землеробства в Україні? Які існують проблеми, та які можливі шляхи їх вирішення?

За підтримки ПМГ ПРООН/ГЕФ в Україні та Житомирського національного агроекологічного університету 13 червня 2019 року в місті Житомир пройшла міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку галузі землеробства: проблеми та шляхи їх вирішення». Метою конференції є обговорення таких актуальних питань як проблеми та перспективи розвитку землеробства України та світу, органічні технології виробництва в галузі агрономії, інноваційні технології в рослинництві, екологічні проблеми землеробства, природоохоронний захист рослин: сучасні методи та способи їх вирішення, використання аерозйомки для вирішення геодезичних та землевпорядних завдань.

У конференції прийняли участь близько 137 осіб, зокрема міжнародні гості з Польщи, Словаччини, науковці Національної академії аграрних наук України, Національного університету біоресурсів та природокористування, Львівського національного аграрного університету, Національного університету водного господарства та природокористування, м. Рівне, Національного наукового центру «Інституту землеробства НААН», Житомирського національного агроекологічного університету, представники Мережі «Зелена Житомирщина», Поліського центру органічного виробництва «Полісся органік», ГО «Асоціації фермерів та приватних землевласників України в Житомирській області», ГО «Центр сталого розвитку громад» та інші.

Дякуємо всім за участь!