ГЕФ ПМГ в Україні підтримує ОГС у розвитку потенціалу та адаптації до надзвичайних умов через механізми краудфандингу

У 2021-2022 роках команда ГЕФ ПМГ в Україні успішно взяла участь в Академії краудфандингу ПРООН. Це інтерактивна програма навчання та розбудови потенціалу, яка надає організаціям необхідні знання та навички для підготовки та проведення успішної краудфандингової кампанії.
Програма призначена для представництв ПРООН у країнах, які хочуть розпочати, розширити або перебудувати свої проекти та програми, використовуючи онлайн-інструменти та інноваційні методології. Завдяки інтерактивним модулям і вправам учасники дізнаються, як створити ключові елементи краудфандингової кампанії, щоб, зрештою, вони змогли запустити власну кампанію. Учасники мають можливість попрацювати з кращими експертами з краудфандингу з усього світу, які пропонують поради та відгуки.
Починаючи з травня 2022 року ПМГ почала ділитися отриманими знаннями та розвивати потенціал національних ОГС з метою адаптації місцевих громад до надзвичайних умов через механізми краудфандингу. Зараз ПМГ підтримує та надає рекомендації щодо розробки двох національних краудфандингових кампаній.